Bedrijven

FAQs - Bedrijven

Als u een container wilt huren kunt u dat doen via deze site (contact) of neem contact met ons op via: T (013) 583 93 81 of e-mail verkoop@bat.nl.

De container kan binnen enkele werkdagen bij u worden afgeleverd.

Dit hangt af van uw wensen; 1 keer in de maand, 1 keer in de week of nog vaker. Maar u kunt ook een container op afroep laten leegmaken, dus wanneer het u uitkomt. Natuurlijk kunt u altijd een extra lediging aanvragen, mocht u een keer meer afval hebben.

U kunt uw chemisch afval kwijt bij de milieustraat, of u kunt het door ons op laten halen.

Maak een afspraak via: T (013) 583 93 81

Het BAT kan u adviseren op het gebied van de afvalverwerking. U kunt bij ons verschillende containers huren. Bovendien kunnen we achteraf het terrein reinigen.

Het werkgebied van het BAT strekt zich uit van Baarle-Nassau tot Waalwijk en van Gilze-Rijen tot de Mierden. Ook buiten dit gebied zijn er diverse mogelijkheden. Het BAT is onderdeel van Midwaste, een landelijk actief samenwerkingsverband van bedrijven in afvalverwerking en reiniging.

Deze dienstverlening voert het BAT niet zelf uit. Wij verwijzen u hiervoor naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

De milieustraat aan de Caledoniastraat heeft een speciaal gedeelte waar bedrijven met de meeste afvalsoorten terecht kunnen. Denk hierbij aan restafval, hout, groenafval, metalen, papier, grond, puin, grind, bouw en sloop afval, dakleer, gips, gasbeton etcetera.

Onze adviseur komt graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Bel voor een afspraak T (013) 583 93 81

Het BAT kan eenmalig of op contract uw ongedierte controleren en bestrijden. Onze specialisten kunnen u hierover ook adviseren. 

Bel voor een afspraak T (013) 583 93 81

Ja. Het BAT beschikt over veegwagens en onkruidborstels. Voor overige werkzaamheden werken wij samen met verschillende professionele partners.

Bel voor mogelijkheden T (013) 583 93 81

U kunt te allen tijde uw contract aanpassen. Als u een andere container of aangepaste ledigingfrequentie wenst, belt u naar T (013) 583 93 81. BAT stuurt u het nieuwe contract toe.

Bedrijven
Wij streven naar voortdurende verbetering van onze dienstverlening. U kunt met uw melding terecht bij het BAT, via T (013) 583 93 81 of e-mail naar verkoop@bat.nl.

Inwoners van Tilburg
Inwoners van de gemeente Tilburg kunnen hun vraag of klacht melden bij het Centraal Meldpunt van de gemeente Tilburg.
Dit kan via het telefoonnummer 14 013 of via www.tilburg.nl.

Schade door slijtage door normaal gebruik valt onder de service van het BAT. Bij vernieling of vermissing van een container worden de kosten in rekening gebracht. Een container valt onder de verantwoordelijkheid van de huurder.

Op de bedrijfsmatige milieustraat kunt u uw afval storten. BAT kan ook los afval op komen halen of tijdelijk een afzetcontainer bij uw bedrijf plaatsen. Bel voor de mogelijkheden T (013) 583 93 81

De prijs hangt af van de grootte van de container, de ledigingfrequentie en het soort afval. Bel voor de huidige prijzen
T (013) 583 9381 of stuur een e-mail naar verkoop@bat.nl.

Hoe kan ik een container bestellen? Kijk op bat.nl, bel T (013) 583 9381 of mail naar verkoop@bat.nl.

Het Brabants Afval Team verhuurt rolcontainers met een inhoudsmaat varierend van 140 tot 2500 liter. De inhoud van onze afzetcontainers is minimaal 6 m3, maximaal 40 m3. Kijk voor de precieze afmetingen per container hier.

Wij hebben specialisten in huis op het gebied van graffitibestrijding. Voor een eenmalige opdracht of een contract op afroep bel T (013) 583 93 81 of mail verkoop@bat.nl.