Wie in Tilburg aan afval denkt, denkt aan het Brabants Afval Team (BAT). Het BAT zorgt ervoor dat bij de ruim 80.000 huishoudens het huishoudelijk afval wordt opgehaald. Maar het BAT gaat nog een stapje verder. Naast bedrijven, particulieren, instellingen, scholen en horeca maakt ook een aantal omliggende gemeenten gebruik van onze diensten. Onze visie is dat we niet alleen containers leveren, maar optimale oplossingen aangepast aan de wensen en eisen van de klant!

 

'Het BAT wil de leefomgeving op milieuverantwoorde en duurzame wijze ontdoen van afval'

Elk bedrijf heeft met afval te maken en de wettelijke verplichting en zorg om hier duurzaam mee om te gaan. Als ondernemer wilt u zich hier niet druk over maken. Het BAT kan u ondersteunen bij de invulling van deze verplichtingen en geeft advies op maat. Al meer dan een eeuw mogen wij ons afvalspecialist noemen en staan wij garant voor een verantwoorde en duurzame inzameling en verwerking van uw afval. Afvalstromen verwerken op een milieuvriendelijke en betaalbare manier is een vak apart, ons vak.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het BAT werken we volgens het principe van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We hebben daarbij niet alleen aandacht voor het milieu, ook de menselijke kant staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Diamant-groep in een leerwerktraject. Bekijk onderstaand filmpje over dit traject.

 

banner-overons