Chauffeur / belader
Afdeling: Inzameling
Functie: Chauffeur / belader
Aantal uren: 36 uur per week

Inhoud:
Je bent de hele dag lekker buiten aan het werk. Je werkt met een leuk team. Je ziet veel van de gemeente Tilburg en je werkt voor de inwoners van Tilburg. Klinkt dat interessant?

Wat doe je zoal?
Als chauffeur/belader zorg je ervoor dat de vuilniscontainers worden geleegd in Tilburg en Midden-Brabant. Je werkt afwisselend als chauffeur en belader. Ook kun je worden ingepland bij andere taken van ons bedrijf. Naast huishoudelijk afval moet er bedrijfsafval opgehaald worden. Natuurlijk moeten ook de vuilnisbakken op evenementen als de Tilburgse Kermis leeggemaakt worden. En in de winter kun je ook worden ingezet op de strooiwagen.

Eisen: 
+ Je hebt een afgeronde opleiding op lbo/mavo niveau;
+ Je in bezit zijn van een rijbewijs B, C en code 95;
+ Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart;
+ Je bent tussen 1.70 en 1.90 meter lang;
+ Je woont in de regio Tilburg
+ Je hebt een prima lichamelijke conditie.

Dit bieden wij:

Een uitdagende baan op uitzendbasis met een salaris conform de CAO van de gemeente. Je hebt vaste werktijden. Daarnaast is er een toelage voor zwaar, onaangenaam of gevaarlijk werk.

Interesse?

Neem dan contact op met het uitzendbureau Start in Tilburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het BAT werken we volgens het principe van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We hebben daarbij niet alleen aandacht voor het milieu, ook de menselijke kant staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Diamant-groep in een leerwerktraject. Bekijk onderstaand filmpje over dit traject.