Belader / aankomend chauffeur
Afdeling: Inzameling
Functie: Belader
Aantal uren: 36 uur per week

Inhoud:
Je bent de hele dag lekker buiten aan het werk, je werkt met een leuk team, je ziet veel van de gemeente Tilburg en je werkt voor de inwoners van Tilburg. Klinkt dit interessant, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat doe je zoal?
Als belader zorg je ervoor dat de vuilniscontainers worden geleegd in Tilburg en Midden-Brabant. Naast het inzamelen van de huishoudelijke containers, moeten ook bedrijfscontainers of evenementencontainers geleegd worden. Als je het leuk lijkt en je bent geschikt, dan kunnen wij jou opleiden tot vrachtwagenchauffeur. Dan kun je daarna zelf de vuilniswagens besturen.

Eisen: 
+ Je bent fulltime beschikbaar;
+ Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
+ Je woont in de regio Tilburg; 
+ Je hebt een prima lichamelijke conditie.

Dit bieden wij:

Een uitdagende baan op uitzendbasis met een salaris volgens de CAO van de gemeente. Je hebt vaste werktijden. Daarnaast is er een toelage voor zwaar, onaangenaam of gevaarlijk werk.

Interesse?

Je kunt contact opnemen met het uitzendbureau Start People in Tilburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je vragen hebben dan kan je Start People ook telefonisch bereiken via 013-5324455.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het BAT werken we volgens het principe van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We hebben daarbij niet alleen aandacht voor het milieu, ook de menselijke kant staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Diamant-groep in een leerwerktraject. Bekijk onderstaand filmpje over dit traject.